Three Idiots Tripel Spiced

Brouwerijnaam Frankendael Brewing
Land / Regio Nederland / Noord-Holland
Bierstijl Belgian Tripel
Alcoholpercentage 9.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 14-07-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Belgian Tripel en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Frankendael Brewing. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur gist helder oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een bloemachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een licht karamelachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een korianderachtige boventoon en verder komt er een curaƧaoschilachtig en moutachtig gevoel naar voren in de mond.