Hazelnut Brown Nectar

Brouwerijnaam Rogue Ales & Spirits
Land / Regio Verenigde-Staten / Oregon
Bierstijl Brown Ale - American
Alcoholpercentage 5.6% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 13-07-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Brown Ale - American en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Rogue Ales & Spirits..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker robijnrood en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige cremeachtige structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een karamelachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een notenachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een honingachtige boventoon en verder komt er een notenachtig en karamelachtig gevoel naar voren in de mond.